M U S A K A U P P A

RATINA LIVE '18
RATINA LIVE '18

RATINA LIVE '18

Elokuussa 2018 lämppäsimme Popedaa Ratinan stadionilla. Onneksemme ja tietämättämme keikka tallennettiin. 

LP 20€

CD 10€

KUSTOMI RATINA LIVE '18 LP 50€
KUSTOMI RATINA LIVE '18 LP 50€

KUSTOMI RATINA LIVE '18

50€

Käsinmaalattu Ratina live '18 LP. Levynkannet ovat uniikkeja. Maalaan akryylimaalilla painetun kansitaiteen päälle. Voit myös tilata minulta uniikin kansitaiteen antamalla avainsanan, jonka pohjalta maalaan kannen. Kuvan yksilö on myyty. Pyynnöstäsi laitan sähköpostitse kuvan kulloinkin tekeillä tai vapaana olevasta yksilöistä: maranormaali(at)gmail.com

VUORTEN TAA LP 20€ / CD 10€
VUORTEN TAA LP 20€ / CD 10€

VUORTEN TAA uudelleenjulkaisu!

LP 20€

CD 10€

Vuorten taa

Perustin Mara Balls -trion syksyllä 2015 heti sen jälkeen, kun Jukka ja Jytämimmit hajos. Rumpali Antin kanssa olin soittanut jo vuosia, basisti Aapoon olin hiljattain tutustunut ja tiennyt ensihetkistä että tullaan vielä soittamaan yhdessä. Marraskuussa 2015 oltiin jo ekalla keikalla. Joulukuussa ruvettiin äänittää debyyttiä Keltaisen Talon yläkerrassa. Vuorten taa julkaistiin toukokuussa 2016 julkaisubileissä Rantatiellä Random Psÿclesin tallilla.

´Nyt klassikosta on vihdoin saatavilla uusintapainos vinyylinä. Myös cd:tä löytyy. Tilaukset: maranormaali@gmail.com

HÄXAN LP 15€ maxisingle
HÄXAN LP 15€ maxisingle

HÄXAN LP maxi single

15€

Sävelsimme musiikin Häxan -elokuvaan Loud Silents -mykkäelokuvafestivaalin pyynnöstä keväällä 2019. Työryhmässä oli mukana Mara Balls -trioamme vahvistanut tamperelainen muusikko Timi Härkönen. Esitimme teoksen ensimmäisen kerran huhtikuussa 2019 kyseisessä tapahtumassa. Pian sen jälkeen menimme studioon ja levytimme elokuvasävellyksemme vahvimmat teemat. Lopputulos on 13 minuuttia Häxan-elokuvan inspiroimaa musiikkia. Myöhemmin samana vuonna esitimme teoksen vielä kaksi kertaa, jonka jälkeen päätimme ettemme enää palaa siihen lukuisista pyynnöistä huolimatta. Häxan julkaistiin maxisinglenä marraskuussa 2019.

ELÄVÄ KIVI LP 20€ / CD 10€
ELÄVÄ KIVI LP 20€ / CD 10€

ELÄVÄ KIVI

LP 20€

CD 10€

Elävä Kivi

Kakkosalbumi Elävä kivi äänitettiin Hiedanrannassa treeniksellä loppuvuodesta 2016. Kun pohjat oli purkissa, karkasin Barcelonaan. Mun sydän oli särkyny. Kävin kursimassa sitä kasaan ja palasin jatkamaan. Muistan kun äänitin Tuulee -biisin vokaalit; itkin, kun kuuntelin biisiä. Tiesin, että se oli siinä.

M A R A   A R T


T I L A A M I N E N

Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen

maranormaali@gmail.com

Lisää viestiin tuotteen nimi sekä osoitetietosi.

Hintaan lisätään mahdolliset postikulut.

Lähetän sinulle maksutiedot ja sitte oottelet vaan postia!

K I I T O S !Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita