M U S A K A U P P A

RATINA LIVE '18
RATINA LIVE '18

RATINA LIVE '18

Elokuussa 2018 lämppäsimme Popedaa Ratinan stadionilla. Onneksemme ja tietämättämme keikka tallennettiin. 

LP 20€

CD 10€

KUSTOMI RATINA LIVE '18 LP 50€
KUSTOMI RATINA LIVE '18 LP 50€

KUSTOMI RATINA LIVE '18

50€

Käsinmaalattu Ratina live '18 LP. Levynkannet ovat uniikkeja. Maalaan akryylimaalilla painetun kansitaiteen päälle. Voit myös tilata minulta uniikin kansitaiteen antamalla avainsanan, jonka pohjalta maalaan kannen. Kuvan yksilö on myyty. Pyynnöstäsi laitan sähköpostitse kuvan kulloinkin tekeillä tai vapaana olevasta yksilöistä: maranormaali(at)gmail.com

PAKKOPAITA 10€
PAKKOPAITA 10€

PAKKOPAITA

10€

On pakko ajaa -biisille omistettu paita.

Ainoat saatavilla olevat koot toistaiseksi unisex L sekä Lady fit M.

VUORTEN TAA LP 20€ / CD 10€
VUORTEN TAA LP 20€ / CD 10€

VUORTEN TAA uudelleenjulkaisu!

LP 20€

CD 10€

Vuorten taa

Perustin Mara Balls -trion syksyllä 2015 heti sen jälkeen, kun Jukka ja Jytämimmit hajos. Rumpali Antin kanssa olin soittanut jo vuosia, basisti Aapoon olin hiljattain tutustunut ja tiennyt ensihetkistä että tullaan vielä soittamaan yhdessä. Marraskuussa 2015 oltiin jo ekalla keikalla. Joulukuussa ruvettiin äänittää debyyttiä Keltaisen Talon yläkerrassa. Vuorten taa julkaistiin toukokuussa 2016 julkaisubileissä Rantatiellä Random Psÿclesin tallilla.

´Nyt klassikosta on vihdoin saatavilla uusintapainos vinyylinä. Myös cd:tä löytyy. Tilaukset: maranormaali@gmail.com

KÄÄRMEPAITA 20€
KÄÄRMEPAITA 20€

KÄÄRMEPAITA

20€

Punainen t-paita multitalentin Tommi Sirviön upealla grafiikalla; kitarani Eko Cobra '69 näyttäytyy todellisessa luonnossaan. Mallina marageri Kalle Axe.

Koot: S, M, L, XL, XXL

HÄXAN LP 15€ maxisingle
HÄXAN LP 15€ maxisingle

HÄXAN LP maxi single

15€

Sävelsimme musiikin Häxan -elokuvaan Loud Silents -mykkäelokuvafestivaalin pyynnöstä keväällä 2019. Työryhmässä oli mukana Mara Balls -trioamme vahvistanut tamperelainen muusikko Timi Härkönen. Esitimme teoksen ensimmäisen kerran huhtikuussa 2019 kyseisessä tapahtumassa. Pian sen jälkeen menimme studioon ja levytimme elokuvasävellyksemme vahvimmat teemat. Lopputulos on 13 minuuttia Häxan-elokuvan inspiroimaa musiikkia. Myöhemmin samana vuonna esitimme teoksen vielä kaksi kertaa, jonka jälkeen päätimme ettemme enää palaa siihen lukuisista pyynnöistä huolimatta. Häxan julkaistiin maxisinglenä marraskuussa 2019.

MARATHASA kasetti (soolo) 10€
MARATHASA kasetti (soolo) 10€

MARATHASA

Kasetti 10€

Marathasa

Vietin alkuvuodesta 2019 pari kuukautta yksin taiteilijaresidenssissä Kyproksella Marathasan laaksossa. Tai olihan mulla siellä seurana ja opettajana kissa Mini, josta tuli mulle hyvin rakas. Äänitin vuorten sylissä kasetillisen lauluja. Tää julkaisu on mulle eräänlainen audio-matkapäiväkirja parin kuukauden parantola-jaksolta. Lopetuskappale Äitini sylissä on mulle hyvin rakas taltiointi. Se on pieni ja hauras niinku minäkin olin tuona toipilasaikana.ELÄVÄ KIVI LP 20€ / CD 10€
ELÄVÄ KIVI LP 20€ / CD 10€

ELÄVÄ KIVI

LP 20€

CD 10€

Elävä Kivi

Kakkosalbumi Elävä kivi äänitettiin Hiedanrannassa treeniksellä loppuvuodesta 2016. Kun pohjat oli purkissa, karkasin Barcelonaan. Mun sydän oli särkyny. Kävin kursimassa sitä kasaan ja palasin jatkamaan. Muistan kun äänitin Tuulee -biisin vokaalit; itkin, kun kuuntelin biisiä. Tiesin, että se oli siinä.